Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ja a Android. Problemy, dotazy, aplikace, ...

Hoj, tak po nejake dobe se zas hlasim :-)

Telefon mi vnutil aktualizaci Androidu - z 4.0.cosi na 4.1 vcetne aktualizace Sense. Tak fajn, ale ma to nejaka ale :-)

1. Jina klavesnice (ta defaultni). Na ni mi vadi to, ze zmizelo tlacitko na minimalizaci klavesnice. Je nejaky figl, jak ji shodit?

2. Jiz vyse zminovany problem s "aktualni poloha".

Kdyz jsem telefon poprve zapnula atd., tak si nasel i moji aktualni polohu a zobrazil ji na hlavni obrazovce v tom widgetu s pocasim. Fakt nevim, co jsem menila (to vite, prvotni objevovani dosud neznameho systemu), ale uz nejakou dobu mi to tam ukazuje akorat text "Aktualni poloha" a nedokazu zaboha prijit, jak tam dostat misto, kde jsem, i kdyz jsem zkousela zapnout/vypnout kdeco, co mi prislo, ze by mohlo souviset.. :-D
Po aktualizaci systemu se tam opet objevovalo misto, kde jsem. Pak jsem zapnula mapy, tem se neco nelibilo a ze pry potrebuje neco zapnout.. tak jsem zapnula "Poloha a vyhledavani" a mapy byly spokojeny. Od ty doby mam zase fuc tu informaci o miste, kde jsem a zas mi to tam pise jen "Aktualni poloha". Vypnuti a zapnuti vsech tech blbosti v nastaveni Umisteni nepomaha. Totalni reset by mozna pomohl.. do doby nez bych tam zas neco prenastavila.
Fakt se s tim nikdo nesetkal?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny