Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sestava /chtěl bych si zahrát novější hry/

Řeknu to takto:

SSD používám, hlavně ve svých noteboocích (pracovní, domácí) a taky v testovacím PC a HTPC - své domácí pracovní PC mám už skoro 2 roky vybavené Velociraptorem. A proč? Protože si nemůžu dovolit prostoje a běžný komerční SSD bych "uvařil" tak do roka.

SSD se dá nasadit tam, kde o nic nejde, nebo tam, kde existuje kvalitní, spolehlivá a rychlá záloha/obnova. Takže SSD si můžu dovolit nasadit v práci, protože BMR i s obnovou uživatelských dat zvládnu do 2 hodin a finální náhradní disk (místo dočasného) do 24 hodin.

A finálně: malý SSD okolo 128GB je celkem k ničemu, protože se tam vejdou maximálně Windows a pár programů, možná jedna hra. Pracovní PC s virtuálními stroji tě donutí mít VMDK soubory na pomalém plotnovém disku. Herní PC na Steam (tam mám aktuálně nějakých 150 her) tě donutí ty hry strčit na pomalý plotnový disk. A já nechci být otrokem SSD a neustále se o něj starat, čistit jej od dat a přesypávat je sem a tam, podle toho, co potřebuju mít rychlé. S Veloušem mám rychlé všechno.. Až bude 1TB SSD za cenu 1TB Velouše a 5 let záruky s možností ta data dostat v případě poruchy disku levně ven, pak to bude mít smysl.

Tolik k "problému SSD"

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny