Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nokia Lumia 610 - zálohování obsahu telefonu

Kontakty ze starého telefonu
Pokud chcete přenést pouze kontakty nebo používáte počítač Apple Mac, použijte aplikaci Přenos kontaktů v novém telefonu. Aplikaci Přenos kontaktů najdete v hlavní nabídce aplikací zařízení Lumia. Pokud tuto aplikaci nemáte, můžete si ji stáhnout z webu Marketplace (stačí klepnout na možnost Marketplace na úvodní obrazovce).
Další informace o aplikaci Přenos kontaktů najdete v samostatném oddílu „Ze kterých telefonů mohu pomocí aplikace Přenos kontaktů přenášet kontakty do nového telefonu Nokia se systémem Windows Phone?“.
Informace o kopírování kontaktů do nového telefonu Nokia Lumia uvidíte ve videoklipu (v angličtině).
Pokud jste doposud používali kartu microSIM, můžete kontakty také zkopírovat z karty microSIM do nového telefonu. Podrobnější informace o kopírování kontaktů na SIM kartu najdete v uživatelské příručce k telefonu.
Kontakty a kalendář ze služby na webu
Pokud máte kontakty a kalendář uloženy ve službě na webu, například ve službě Google Account, Microsoft Exchange nebo dokonce Facebook nebo Twitter, nastavte si tento účet v telefonu a kontakty a záznamy kalendáře budou importovány automaticky.
Podrobnější informace o nastavení účtu v telefonu najdete v uživatelské příručce k telefonu.
Kontakty a kalendář z počítače
Pokud chcete s kontakty přenést i záznamy kalendáře a úkoly, musíte splňovat následující podmínky:
mít účet Windows Live,
mít v počítači aplikaci Microsoft Outlook,
mít stažený a v počítači nainstalovaný doplněk Microsoft Office Outlook Hotmail Connector.
Pokud účet Windows Live zatím nemáte, můžete si ho vytvořit na webu www.live.com nebo přímo z telefonu. Další informace najdete v uživatelské příručce k telefonu.
Chcete-li stáhnout a nainstalovat doplněk Microsoft Office Outlook Hotmail Connector, najděte ho na adrese www.microsoft.com/download a postupujte podle zobrazených pokynů. Možná bude nutné restartovat počítač a možná budete muset instalovat i další software.
V závislosti na velikosti potřebných součástí a synchronizovaných dat může tato akce trvat delší dobu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny