Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejde načíst pc

každou chvíli se mi restartuje pc,ale načte se a je to ok.Ale včera a dnes se mi kousnul,restartoval,naskočila modrá tabulka,byla nalezena chyba...Další tabulka skočí při restartu,napíše mi to,že se omluvají,win nebyl úspěšně spuštěn z důvodu změny hard. nebo soft.Nejde stav nouze,nejde poslední známá konfigurace,nejde restartovat,nic.Bliká kursor,odpočítavá se start windows,ale jde to pořád dokola.Pc nejde vypnout ani natvrdo hlavním vypínačem(vytáhl jsem ho ze sítě).Nakonec se mi podařilo v nouz.režimu spustit antivir,nic nenašel.V nouz.jsem obnovil systém.To zabralo.Objevila se tabulka činnost systému byla obnovena po závažné chybě.BCCode:fe BCP1:00000002 BCP2:81285488 BCP3:81229008 BCP4:815F4ECO OSVer:5_1_2600 SP:2_0 Product:256_1.Prosím pomozte mi někdo.Mám XP SP2.Nainstalováno 1 měsíc,předtím to padalo taky,myslel,jsem že pomůže nová instal.A nic.Může být špatná paměť,nebo co?Prosím pomozte.Nechci zase přeinstalovávat,je vidět,že to je na nic.Mockrát díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ahoj, uplne prvni co udelej je pouziti memtestu. bud si z internetu stahni a spust z diskety, nebo s… poslední
koffr 14.10.2006 20:43
koffr

ahoj, uplne prvni co udelej je pouziti memtestu. bud si z internetu stahni a spust z diskety, nebo si stahni nejaky live-cd linuxu a pri bootovani zvol memtest misto zavedeni systemu. pokud by memtest probehl bez chyby, muzes dal nabootovat do linuxu a zkusit stabilitu pocitace v nem. pokud by byl stabilni, je problem ve windows a je potreba reinstalovat. pokud by to dale padalo, musel bys zkusit jiny zdroj (a pak desku atd.)

ale zaklad je memtest

jinak vykonnejsi pocitace nez 650mhz stoji v bazaru pod dva tisice, pokud si koupis nejaky dell ci ibm, budes mit bezproblemovy stroj na dalsich deset let :beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru