Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno iTunes - dotaz, bezpecnost, poplatky

Ahoj mam zajem si na iTunes zakiupit jedno album pisnicek. Na netu jsem nasel video kde pan vysvetluje jak se tam nakupuje. To jsem celkem i pochopil, takze akorat nainstaluji iTunes na pocitac, zadam udaje o karte a naklikam si co chci koupit. Platil bych to z otcova uctu, a jde mi o to zda se za placeni kartou na internetu neplati u banky nejake poplatky, a do jake miry je to bezpecne. Asi budu muset uvest danou banku ze? Ted ji z hlavy nevim, bohuzel. Dekuji pokud s tim ma nekdo zkusenosti.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Omlouvám se že to ještě oživuji. Ale mám na vás dotaz. Má někdo prosím zkušenosti s Fio Bankou? Kouk… nový
Menfis_cz 17.03.2013 23:00
Menfis_cz
neplatis u FIO ani korunu, leda mozna za nejakej nadstandard jako je vydani vice platebnich karet at… nový
RedMaX 17.03.2013 23:02
RedMaX
Tak to děkuji. Jedná se mi jen o vydání jedné karty MasterCard+aktivaci internetových platem+interne… poslední
Menfis_cz 17.03.2013 23:07
Menfis_cz

Omlouvám se že to ještě oživuji. Ale mám na vás dotaz. Má někdo prosím zkušenosti s Fio Bankou? Koukal jsem do ceníku dostupného na stránkách Fio Banky: Ceník pro finanční operace a služby, a zjistil jsem z toho, že pokud si tam účet vytvořím, bude jeho vedení zdarma a neměl bych tady měsíčne platit ani kourunu. Je to pravda nebo se skutečnost liší? Na pobočku samozřejmě zajdu, ale tam mě můžou chytře neříct včechno. Přeci jenom nemám takové zkušenosti. Btw. v našem meště není žádná pobočka mbank. Děkuji pokud by mi někdo dokázal poradit. Vím že to tu až asi nepatří ale prosím.

Tak to děkuji. Jedná se mi jen o vydání jedné karty MasterCard+aktivaci internetových platem+internetbanking. Doufám, že s tou: Bezkontaktní platební kartou MasterCard Debit PayPass půjde na tom itunes po aktivaci normálně platit. Protože pak mají v nabídce také MasterCard Standard PayPass za jednorázových 100Kč. A já vůbec nechápu jaký je mezi nimi rozdíl. Ale doufám, že by mi ho slečna v pobočce dokázala vysvětlit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru