Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ntb neustále vypadává ze sítě

dobrý večer, mám ntb Toshiba Satellite L 350D a router WR74ON. Notebook mám připojený jako bezdrát a neustále vypadává ze sítě. Při surfování jsou výpadky nepravidelné tak asi minutové a volání přes skype neustále vypadává . Mám zapnutý i zároveň stolní pc a ten výpadek nemá.Našla jsemže mám v ntb "Síťový adaptér Realtek RTL8187B Wireless 802,11b/g 54Mbps Usb2,0. Můžete poradit co s tím??

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
jestli je notebook jediný krám, který je připojen přes wifi a vypadává jen on, může to být i odcháze…
lední brtník 17.03.2013 20:22
lední brtník
Máme asi 3 týdny nový router, správce nám jej vyměnil, protože si stále stěžuji na výpadky sítě. Ale… poslední
ivanical456 17.03.2013 20:34
ivanical456

jestli je notebook jediný krám, který je připojen přes wifi a vypadává jen on, může to být i odcházejícím napájecím adaptérem routeru.

pokud notebook vypadává při jakémkoli připojení (lan, wifi), pak odvirovat, odspywarovat, odstranit parazitní doplňky z prohlížeče, zkontrolovat nastavení proxy, zakázat bezcenné automaticky startující utility, které lezou na síť.

kdyby vypadávalo pouze lan rozhraní notebooku, vyzkoušet jiný síťový kabel. případně si od nějakého admina pučit usb/lan adaptér k otestování.

Máme asi 3 týdny nový router, správce nám jej vyměnil, protože si stále stěžuji na výpadky sítě. Ale stejně to nepomohlo. Pořád si myslím, že je problém v ntb, ale nevím kde. Zkusím zase odvirovat . A mám již objednaný nový ntb, tak snad už v tom nebude ten samý problém.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru