Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BlueScreen /tesne pred vypnutim win 7/

Win som instaloval ja, asi pred pol rokom, vsetky dostupne ovladace som dal, samozrejme na 64bit verziu. Vsetko islo dobre, len vcera som odinstaloval a nainstaloval par programov ohladne hudby, dal som prec antivirus NOD, lebo vyprsala skusobna lehota, a este par veci, proste dost vela instalovania. Ani uz neviem co vsetko. NOD som dal prec jak prvy, ten chcel este restart, tak som restartoval, potom uz nechceli.
Neviem ci to moze byt virus nejaky, alebo co.

Ako by sa to dalo opravit ? Nie je nejay nastroj, ktory vyhlada chybu a opravi ju ? Skusal som instalacne CD win7 ale to nemalo v sebe taku moznost. Viem ze niektore XP mali, ale win 7 ani nie.
Zas sa mi nechce cely system davat prec a znova nahadzovat programy. Mam vela programov aj do skoly a zas s tym sa babrat, no neviem.

Ja mam taky pocit ze je to stale to iste, ta ista chyba. Inak vsetko ide jak ma, ziadne hlupe hlasky sa neobjavuju pocas chodu systemu. Len pri tom vypnuti, v momente ked uz by mal sa vypnut, tak nabene modra obrazovka, nestihnem ju precitat a sa to vypne. Neda sa ani pauznut.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny