Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno TomTom XXL IQ Routes nebootuje

Zdravím,
tentokrát mám problém s navigací v názvu dotazu.
Majitel navigace chtěl provést upgrade map na zařízení se zrušenou zárukou (jiný příběh, jak přijít vinou TomTomu po 9 měsících o záruku). Jelikož si nebyl jistý a nechtěl nic pokazit, zavolal na technickou podporu, kde ho krok po kroku naváděli, co má dělat. Postup byl správný, výsledkem je ale nebootující navigace.
Naformátoval jsem 2GB interní paměť, přes TomTom HOME 2 jsem provedl instalaci všeho, co mi nabídnul (systém, mapy, pár patchů). Po instalaci chci navigaci zapnout, to jde normálně, objeví se animace vyjadřující hledání systému v paměti, dojede na konec, začne bootovat, problikne obrazovka a to je konec. Zasekne se na obrázku TomTom a nenačte se. Zkoušel jsem reset, zkoušel jsem ji několikrát přeinstalovat, už jsem do ní i pokusně nahrál systém určený pro podobný TomTom XL a vždycky se zaseknu na stejném místě s jediným rozdílem, že XL má proti XXL jiný splash screen.

Co se dá ještě zkusit? Ten člověk navigaci potřeboval, takže už má jinou, já dostal starou na pokusy.

edit: Tak po několika dnech hraní si navigace nabootovala a zahlásila, že nemá mapy. Značím jako vyřešeno i když nevím proč.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny