Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máma vs zdravý rozum - Potřebuju radu od IT lidí (notebook nebo stolní PC?)

Dobrý den,
máma mi přejela notebook autem a ten po dvou měsících bojů umřel. Řekla mi, že mi koupí nový ntb a že to bude poslední velkej dárek, kterej dostanu. Jsem internátník. Když jsem přemýšlel, tak sem vypřemýšlel, že bych rozhodně chtěl stolní PC a k němu netbook. Řekl jsem to mámě a ta mi odvětila, že zachvíli půjdu na vejšku (jsem ve třetím ročníku) a že chce, abych měl možnost nosit si notebook do výuky bla bla.. To by se všechno vyřešilo tím netbookem, což sem se jí snažil vysvětlit, ale řekla mi, že buď notebook nebo nic. Mně ale furt nedá spát, proč si kupovat notebook (rád hraji hry), který za cca tři roky odejde, když můžu mít stolní PC, u kterého je celková údržba mnohem levnější a snažší. Zde je sestava, kterou jsem převzal od nějakýho cápka, který si skládal PC.
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1KS70 11LBO01188U011LIS0116NT011TH6010YO6011P9B010XCD011 9SQ01
Myslíte si, že bych měl být rebel a objednat si stolní PC s tím, že bych si za svoje dokoupil netbook a nebo poslechnout mámu (je mi 18) a koupit si jen ntb? Rozpočet cca 22 tisíc na PC/Notebook.
Změna předmětu, původně: Máma vs zdravý rozum - Potřebuju radu od IT lidí (Kráťa)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já mám silnější Sestavu za 14 000 rozjedu na tom vše na velkou grafickou vytíženost... (nebudu sem p… poslední
UranGaming 24.03.2013 18:58
UranGaming

Já mám silnější Sestavu za 14 000 rozjedu na tom vše na velkou grafickou vytíženost... (nebudu sem psát komponenty. Každopádně pochybuju že budeš chtít hrát BF 3 a zároveň natáčet Frapsem na HD, takže by ti měl stačit nějaký levnější PC, Každopádně se dá více ušetřit na NTB, protože se na něm nedá moc hrát, takže ho potřebuješ pouze na učení a nějakej ten chat, takže okolo 10 000. PC se dá později "vytunit", takže to budeš mít lepší :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru