Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Bude fungovat zapojení antény?

zase jeden umělec...co něco chce a nic o tom neví...
Tak já myslím, že právě pro takové umělce tato poradna a jiné podobné jsou. Poradna by měla být hlavně pro ty co se chtějí poradit o něčem o čem toho příliš nebo nic nevědí. Kdyby tazatel věděl jak na to a dobře se v tom vyznal tak by asi bylo zbytečné se zde na to dotazovat.:-(

Snad nebude vadit když se i já zde přidám s podobným dotazem a že také o tom téměř nic nevím. Nechci zakládat nový dotaz když už zde na toto podobné téma dotaz je.
Také bych rád zvýšil dosah a sílu WiFi signálu mého routeru TP-LINK TL-WR941ND. Bez větších problémů mi tento router pokryje celý rodinný dům a část blízkého okolí. V některých místech je ale signál trochu slabší a rád bych ho dostal i do trochu vzdálenějších míst od domu. Myslíte, že by mi zesílit WiFi signál a prodloužít jeho dosah pomohla výměna původních antén za např. TP-Link TL-ANT2408CL. Podle toho co zde někteří píšete jsem pochopil, že by asi nestačilo vyměnít pouze 1 nebo 2 antény, ale aby to mělo nějaký význam bude třeba vyměnit asi všechny 3. Nějaké zázraky od té výměný původních antén nečekám, ale zajímá mne zda vůbec nějaké zlepšení WiFi signálu tou výměnou antén je pravděpodobné a zda má vůbec význam do toho investovat peníze.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny