Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Bude fungovat zapojení antény?

MM..:

Ach jo, ludia tu pletu vykon, zisk, vsetko dohromady
Nediv se tomu když zde jsou na jedné straně laici co tomu téměř vůbec nerozumi a nevyznají se v tom a na druhé odborníci co se téměř ve všem perfektně vyznají. Tak už to ale v takových poradnách bývá, že ti co něco neví se dotazují těch co se v něčem vyznají.
este dodam ze s nejakym prutikom sa nebudu diat ziadne zazraky ze by si zvysil dosah na 10nasobok
Já nějaký zázrak od toho nečekám. Zajíma mne pouze zda nějaké třeba i malé zvýšení dosahu a zesílení signálu se dá od toho očekávat. Samozřejmě chápu, že je to závislé i na místních podmínkách. Podle toho co zde někteří píšou jsem ale nabyl dojem, že výměna antény za jinou k nějakému zlepšení nemůže v žádném případě vést a naopak je velmi pravděpodobné, že dojde ke zhoršení.

Mne jde především o to, že mám ve zvyku při práci okolo domu a v zahradě si pouštět na mobilu internetové rádia a nebo si sednout někde v zahradě a pustit si některou internetovou televizi. Když se pohybuji a vzdálim se trochu od domu tak se někdy WiFi signál ztácí a přerušuje. Také zvažují do budoucna pořízení některých dalších WiFi zařízení. Vím že se to dělá natažením kabelů po domě a rozmístěním více routerů nebo AP, ale do to ho se mi příliš nechce a tak zjišťují zda by to nešlo nějak jednodušeji. Ten můj router TP-LINK TL-WR941ND má docela dobrý dosah, ale byl bych rád kdyby se to dalo alespoň o něco málo zlepšít.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny