Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Bude fungovat zapojení antény?

Napisem to takto: ak ten prut das na okno moze to byt lepsie. Ale to mozes dat rovno na okno cely router a nepotrebujes ten prut.
Zavisi dost silne od polohy vysielaca a prijmaca a od prekazok resp. moznych odrazonych ploch, to uz bolo spomenute. Pri praci s el.mag. vysielanim neplati ze kupim si nieco co ma vyssie cislo a hura nemam vypadky, ptz tie vypadky mozu byt sposobene odrazom vlny s fazovym posuvom 180° a tym padom sa vlna uplne na danom konkretnom bode zrusi. Takze zavisi od umiestnenia vysielacich anten, samozrejme aj od samotnej anteny, budes muset experimentovat s polohou anten ptz v zastavanom prostredi sa to neda urcit exaktne ze kde su odrazy a s jakym fazovym posunom sa tie vlny budu na danom mieste scitavat, proste experimentuj s polohou anten. Mozes aj skusit kupit lepsiu antenu a experimentovat aj s nou. Uspech ale neni zaruceny. Zakony tym podla mna ziadne neporusujes (tu si nie som 100% isty ale tak 90% :D)

P.S. konieckoncov stejnu vec ti pisal aj fleg uz navrchu, a aj to vypnutie N normy ako pisal fleg moze pomoct trochu zlepsit stabilitu spojenia.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny