Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Bude fungovat zapojení antény?

Vadi to oststanym, pretoze ked sa budu vsetci spravat ako ako havada potom wifi nepojde nikomu. Btw ono sa to uz deje v panelakoch, kde si kazdy kupi hyper 300Mb Nkovu antenu, vyprazi to na maximalny vykon, casto dokonca zosiluje este vymenou anteny a v sumare mas v byte horsi signal ako za cias 11Mb becok.
Jasne tebe ide o to, aby ti siel dobre net, lenze o to ide kazdemu. Uz samotne Nko v principe zabija cele pasmo aj pri dodrzani vykonu, co tak v priestore, kde sa stretne niekolko takychto Nkovych vysielacov?
Cela skaza sa zacala, ked prislo gecko s roznymi turbo modmi, obisla sa norma tym, ze zariadenie namiesto jedneho kanalu obsadilo kanalov viacero, cim vyrazne vzrastlo rusenie. Gecka sa nikdy nastastie kvoli nespolahlivosti neuchytili v outdoore, to sa vsak bohuzial zmenilo prichodom Nkovych, nstreme a airmaxovych propietarnych protokolov.
Comprende?
Nejde o urad, ide o ohladuplnost voci ostatnym, pretoze ak sa ako hovado budes spravat voci nim ty, budu sa spravat aj tak oni k tebe a mozme zabudnut na nejaku stabilnu prenosovu wifi sustavu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny