Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Firefox a adresní řádek

IQ37:
Přiznám se, že jsem nečekal, že mi poradíš, že je to tím, že jsem podle tebe blbec. Takové rady jsou pro lidí s nějakým problémem asi nejhodnotnější bez ohledu zda tím blbcem někdo skutečně je nebo není a určitě jim to pomůže jejích problém vyřešit. Vidím, že jsi měl velkou potřebu se na někým vyřádit a tak jsi si na to vybral bohužel mne. Takoví rádcové jsou v poradnách asi nejužitečnější. :-(

Mne se žádná domovská stránka neotevírá a ani žádná reklama nebo vyhledávač. Když najedu na odkaz a kliknu pravým tlačítkem myší a vyberu z nabídky "Otevřít odkaz v novém panelu" tak se mi odkazovaná stránka otevře v novém panelu, ale ne ve stejném okně prohlížeče ale v jiném které mám otevřené. Nemůžu tak docílit aby se odkazovaná stránka otevřela v novém panelu a ve stejném okně.
Dnes jsem navíc zjistil, že mám zase řádek s adresou ve všech panelech v celém okně Firefoxu zešednutý, tak jak jsem to popisoval na začátku v prvním příspěvku.
Já ale takové chování na rozdíl od tebe nepovažují za zcela obvyklé. Předtím se mi Firefox choval zcela normálně tak jak se to od internetových prohlížečů dá očekávat.

Chápu, že problém může být v zanesení Firefoxu nějakými nevhodnými rozšířeními, toolbary, doplňky atp. Po tom obnovení Firefoxu jsem tam pokud si dobře pamatuji instaloval pouze ImTranslator a český slovník pro kontrolu pravopisu. Některé moduly a rozšíření mi tam ale zůstaly tak jak jsem je tam měl před tou obnovou Firefoxu. Nějaké většinou přiblblé toolbary neinstalují asi bych tam nic takového neměl mít.
http://pc.poradna.net/file/view/13766-firefox-gif

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny