Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Firefox a adresní řádek

S programem MozBackup nemám příliš dobré zkušenosti. Kdysi jsem si tímto programem zazálohoval Thunderbird a když jsem zálohu potřeboval vrátit zpět do Thunderbirdu tak mi to nevrátilo vše tak jak jsem to měl před zálohou. Tento nespolehlivý program proto nedoporučují používat.
Co se týče programu MozBackup, tak já ho používám ale k záloze Firefoxu a zatím bez problému. Thunderbird nepoužívám a tudíž nemám vyzzkoušeno.

Ono by byl asi problém v tom, že ten nový profil by se asi zobrazil normálně bez nějakých problémů a ty problémy by se mohly projevit až později, třeba za několik dnů nebo i po delší době a pak bych zase mohl znova oživit tuto diskuzi a hledat nějaké jiné řešení.
A jak víš, že ti to zase začne po čase blbnout ? Když to nevyzkoušíš, tak to nemůžeš vědět, pokud jsi to už teda nezkoušel.

Řešení mého problému to možná je, ale velmi nepraktické. Myslím, že by to snad mělo bezproblémově fungovat s každou verzi Firefoxu a ne pouze s některými. Řešením podle mne je najít příčinu těch problémů a tu opravit nebo odstranit, ale je vidět, že to není vůbec jednoduché.
Tady s tebou souhlasím ve všech bodech, každopádně jsem chtěl jen navrhnout nějaké dočasné řešení, aby jsi mohl FF využívat, tak jak jsi zvyklý.

Tak u mne se to zobrazuje trochu jinak, ale předpokládám, že to je asi věci nějakého nastavení někde ve Windows.
Ano, je to nastavením Windows, mám nastaveno aby se mi tlačítka na hlavní panelu slučovaly až po zaplnění.

Bohužel už mě nic nenapadá jak bych ti mohl poradit nebo pomoct, možná to zkus na fóru, tady: http://forum.mozilla.cz/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny