Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 8 - ASUS K50ID - zamrzá

Zdravím všechny.
Začnu od začátku (no odkud taky jinud :-D): Zalíbil se mi nový operační systém od MS a tak jsem jím před pár dny nahradil starý Win 7. Instalace proběhla bez problémů a se systémem jsem velice spokojený. Je tu ale ''menší'' problém, který se vyskytuje a to je, že systém čas od času zamrzne. Když zapnu synchornizační software Zune pro můj telefon tak počítač zamrzne vždy do 10 minut. Netuším v čem je problém a proč počítač zamrzá obzvlášť v programu, který vytvářel sám MS. - systém tedy zamrzá jednou v průměru za 2 hodiny běhu, ale jakmile zapnu Zune, pádá to téměř ihned.

Projížděl jsem všechna možná fóra. Stahoval ručně ovladače na desku i grafickou kartu, ale nic nepomohlo. Většina příspěvků, které by mi mohli pomoct byli napsány v době, kdy ještě byl systém ve fázi vývoje (Cusmomers Preview) a většinou bylo tázajícímu sděleno, že si má počkat na finální verzi.

Jsem bezradný a ať si každý říká co che, mně se systém líbí a k obnově na starý systém se vrátím, pokud by nebylo jediné možné řešení.

Předem díky ;-)

Předmět Autor Datum
toto se mi také stávalo, ale nainstaloval jsem všechny aktualizace co mi windows update nabízel (sam…
tomasv 03.04.2013 19:20
tomasv
nebo mě napadla ještě jedna věc: běž do startu, napiš tam "stabilita" vyber že chceš hledat v nastav… poslední
tomasv 03.04.2013 19:37
tomasv

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru