Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem maily v mobilu i outlooku zároveň, posílání z obou, odeslané v obou

Bezva odkaz, děkuji.

Aha, myslel jsem si dosud hloupě, že IMAP je jenom pro přijímání pošty, ale on namísto toho dovolí synchronizaci všech složek, dobrá.

Další dotazy:

1. Když teda budu mít dva počítače s klientem (Thunderbird nebo Outlook to je jedno), a z jednoho něco pošlu, tak po připojení/spuštění klienta na druhém počítači se složky hned synchronizují, takže obsah obou Outlooků a všech jejich složek bude "pořád" stejný?

2. Když nebudu s klientem na síti(internetu) tak v klientu jsou pořád všechny maily včetně příloh, nebo jenom hlavičky mailů?

3. Když ten druhý klient bude třeba mobil, tak to bude stejné? Jak se to řeší např. u mobilů, kde není na všechny ty maily s přílohama dost místa?

4. Jak se řeší, když v outlooku chci mít maily za třebas posledních několik let i s přílohama, což celkem může dát i více GB, kterážto velikost nikde na externím serveru být nemůže, jak ty starší maily zachovat na klientovi (klientech), když už na serveru (seznam.cz) nemohou být? A toto periodicky řešit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny