Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Outlook 2010, zmena umisteni souboru .PST, z emalu

Zdravim,

dostal jsem firemni ntb, kde musim mit nainstalovany MSO a w7. Je tam verze 2010. Potrebuju poradit jak donutit Outlook, aby si zapamatoval umisteni souboru kde ho chci ja, a ne kde mne ho cpe on. Podotykam, ze se mne jedna o soubor. PST, ale ten od email. uctu, ne ten hlavni datovy nebo co to je. Ten jsem bez problemu presunul.

Smazal jsem ho v puvodnim umisteni (pri vypnutem Outlooku), zapnul v ovladacich panelech POSTA a dal ho vyhledat a Outlook si bez problemu pamatuje jeho novy umisteni. Myslel jsem si, ze to stejne udelam i s tim souborem od emailu, ale chyba lavky. Kdykoli ho smazu, najdu nove umisteni, tak po zavreni a zjisteni pozice v Outlooku nebo POSTA (v ovl. panelech), je tento opet vytvoren zde users//uzivatel/appdata/microsoft/outlook. Podle poctu smazani vytvari pocet kopii. Tzn. smazu ho 2x, necham vyhledat novy umisteni a zavru to. Spustim Outlook a v tomto umisteni users/uzivatel/appdata/microsoft/outlook se mezitim vytvoril soubor xxx@xx.xx(3) a samozrejme se tam vytvori i predchozi dva. Uz si pripadam jak debil.

Vite nekdo, jak odrbat Outlook, aby si nepamatoval to umisteni tady users/uzivatel/appdata/microsoft/outlook a zapamatoval si to novy? Hledal jsem po netu, heldal jsem v napovede Outlooku, ale vzdy se tam mluvi o presunu datoveho souboru OST nebo PSK, ale nikdy ne o souboru .PST z email. uctu. Ani netusim, jestli delam neco spatne, ale postup s obycejnym datovym souborem proste na ten emailovy nefunguje, aspon u me.

Zkousel jsem mazat tempy, vsechno co si Outlook vytvari v users/uzivatel/appdata/... a nic nepomohlo.

Standardne je tento soubor v users/appdata/microsoft/outlook a ja ho potrebuju dostat na D:\xx. jak jsem psal, ten obycejny datovy byl presunut za minutu. S timto ale nemuzu hnout a nevim uz co delat.
Potrebuju ho tam presunout, protoze ma nekolik GB.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny