Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ATI Mobility Radeon HD 5650 - ovladače

Ahoj,
včera jsem zformátoval celý notebook a opět nainstaloval Win 7 64. Všechno se mi podařilo nainstalovat kromě grafické karty. Tu mám ATI Mobility Radeon HD 5650. Prvně jsem zkusil stáhnout nějákej progrma zvanej AMD Catalyst Mobility - ten mi hned na začátku oznámil, že nemůže být stažen jelikož muj notas neobsahuje kompatibilní HW/SW. Pak jsem zkusil stáhnout balíček AMD Radeon™ Desktop Video Card Drivers, kde by toho mělo být víc včetně audio ovladačů apod... Zde se mi ale nainstaluje jen 1) Správce instalace AMD Catalyst 2) AMD APP SDK Runtime 3) Audio drivers... tudíž žádné grafické ovladače, nic.

Zkusil jsem tedy najít ty vyextrahovanou složku, ze které se to všechno instaluje a nšel jsem tam složku PAckages>Drivers>Display a tam ty ovladače co chci, jenže když je dám teda ručně nainstalovat, tak mi to zase oznámí, že je k tomu potřeba nainstalovat AMD Catalyst Install Manager, když se mrknu do Ovládacích Panelů a Všechny programy, tak tento program nainstalovaný už mám. Takže zase nic...

Už nevím co s tím, když se mrknu do Tento počítač > Správce zařízení tak je tam jen to blbý - Standartní grafický adaptér s rozlišením VGA.

pomoc ]:(

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny