Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Levny router wifi

Zdar,
vim, ze se to tu zminuje casto i ja jsem se na to uz kdysi ptal, nicmene tentokrat se chci zeptat, jake nejlevnejsi zarizeni byste doporucili.

Router
-aspon 2x LAN
-wifi (nemusi byt zadny extremni signal, idealni projit jednou stenou, pokud to bude mit dobry signal jen v obyvaku, nebude to vadit)
-integrovany firewall
-IPv6 (pokud neobsahuje, aby slo pripadne nahrat open-wrt nebo dd-wrt, teda aby to bylo podporovano)
-cena do 1.000Kc (muze byt i mirne vyssi, ale 1.500,- uz je moc)

zatim mam vybrano tohle: TP-LINK TL-WR941ND

-nevyhoda je, ze jen nektere revize podporuje dd-wrt, musel bych zjistit pred nakupem. Jak je na tom ten router co se tyka kvality?

Jine napady?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nakonec jsem zakoupil wifi router Linksys E2500, ma to i podporu pro IPv6, ma to wifi na 2,4GHz i na… poslední
Redmarx N 13.05.2013 09:43
Redmarx N

Nakonec jsem zakoupil wifi router Linksys E2500, ma to i podporu pro IPv6, ma to wifi na 2,4GHz i na 5GHz. Stoji to pouhych 1500,- takze na to co to umi je to docela levne.
Vcera jsem to zapojil, vcelku me potesilo prehledne udelane administracni rozhrani. Snad jedinna vada, ze defaultni ip adresu do administrace + heslo jsem si musel najit na webu, v manualu nebylo.
Prekvapila me sila signalu wifi, kdy v pohode pres dve panelakovy zdi byl signal dostupny presto, ze router nema externi antenu, jen zabudovanou v tele.
Ted uplne nedokazu rici co mam za router ja, myslim, ze je to Netgear WNDR3600, coz je zarizeni o tisicovku drazsi, parametry obdobne a pres dve panelakovy zdi signal temer nemam. Ted uz jen aby bylo pripojeni stabilni a router nepadal, ale to se uvidi az po nejake dobe provozu, problemy v tomto smeru u vyrobku od Cisca nepredpokladam. Nakonec i s Netgearem mam tu zkusenost, ze pokud svuj 30Mbit poradne zatizim, tak padne modem od UPC, Netgear nikoli.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru