Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapomenuté heslo

Ahoj lidičky.
Mám problém s přihlášením do mého počítače Fujitsu Siemens.Nechal jsem ho bez dozoru u synovce,který si s tím pohral tak,že heslo,které zadavám mi hlásí,že je špatné.A nepomůže mi ani nápověda.Nevím co s tím.Pokud někdo víte tak mi prosím napište na patrikmazel@seznam.cz

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tipuju že windows měly jediný viditelný účet, nebo rovnou automatické přihlášení radši se neptám zda…
lední brtník 23.10.2006 11:57
lední brtník
Ne, ne Brtníku, takhle to nefunguje. To heslo po startu blokuje disk i Bios. Jde to tuším nastavit t…
StanB 23.10.2006 20:50
StanB
fuj-siemens používá phoenix bios, do něj se leze přes f2 když to po něm chce heslo, je to buď k disk… poslední
lední brtník 23.10.2006 23:50
lední brtník

tipuju že windows měly jediný viditelný účet, nebo rovnou automatické přihlášení
radši se neptám zda je to heslo do windows - prostě pokud je to na barevném pozadí, zkus tam kde to chce heslo dát 2x ctrl+alt+del, a dát uživatele administrator, bez hesla.

když to nepůjde, buď zahesloval toho admoše nebo je to xp home. program na vymazání hesla ti ani doporučovat žádný nebudu, nedopadlo by to dobře. zanes to do každéhoho druhého obchodu s pc, ať ti to odheslují. (pozor, v každém prvním obchodě jsou lamy které dělají low level formát disku! zažil jsem takového ču....)

pokud to chce heslo hned po zapnutí, na černém podkladu, je to jen heslo pro přístup na disk nastavené v biosu - vlez do něj (tuším f2 po startu) a smaž ho.

pokud ti cokoliv nejde, odnes to do firmy - a účet předlož synovci, nebo žádej po jeho majiteli flašku skotské/irské whisky.

Ne, ne Brtníku, takhle to nefunguje. To heslo po startu blokuje disk i Bios. Jde to tuším nastavit tak, že je pouze zaheslovaný bios a disk NE, ale naopak (aby si mohl heslo disku v biosu smazat) určitě NE. Většina normálních ntb umožňuje zadat dvě hesla UŽIVATELSKÉ a ADMIN_heslo.
U Toshiby např. je jedno, které heslo zadáš .. IBM thinkpad chce před Admin_heslem F2. .... Odtud si asi tu efdvojku pamatuješ.

fuj-siemens používá phoenix bios, do něj se leze přes f2
když to po něm chce heslo, je to buď k disku, nebo k windows.
ale tazatel si mezi tím nechal ujet hlavu parním válcem, na nás se vykašlal, ať si to řešíme za něj věštěním z lógru a z křišťálové koule :-|
ve 3 večer bude na primě kartářka, že bych jí zavolal za 70/min jestli neví, na jaké heslo se náš tazatel vlastně ptá?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru