Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung galaxy s3 mini

Ahoj,
mám mobil samsung galaxy s3 mini, a chtěl bych použít jeho kameru na koukaní se na obraz u sebe v počítači v reálnym čase. Nejlepší by bylo kdyby to šlo bez root. Snažil sem se to hledat, ale nic sem nenašel.

PS: nevadí mi kdyby se to propojovalo kabelem, ale přes wi-fi by to bylo ještě o něco lepší.

Předmět Autor Datum
Ano. Možné to je. Zadej si do Google Mobil jako webkamera, nebo Use Your Android Phone as a Webcam.…
Henessy 18.04.2013 12:46
Henessy
Děkuju :) tak já je skusim a podívam se jakej mi bude víc vyhovovat, ale fakt sem na tom googlu nemo…
saas 18.04.2013 17:20
saas
Tak nakonec sem použil uplně jinej, asi fungujou i tamtmy, ale nejdřív sem je nepochopil tak sem mys… poslední
saas 18.04.2013 18:21
saas

Ano. Možné to je. Zadej si do Google Mobil jako webkamera, nebo Use Your Android Phone as a Webcam. Tam toho najdeš mnoho. Např.
IP Webcam

IP Webcam pracuje pouze na wi-fi, takže budete muset váš telefon musí být zapojeny tak, aby způsob, jak používat tuto aplikaci. Nastavení je velmi snadné, ale existuje několik věcí, které potřebné k konfigurovat Skype správně ji používat. Nemohl jsem se dostat do práce v Gmail chatu (Google Talk), takže to je velká nevýhoda. Samozřejmě, že v současné době nepodporuje zvuk.

DroidCam

DroidCam je trochu jednodušší na instalaci a práci s ve srovnání s IP Webcam. Ale vypadá to, že existuje více možností k dispozici v IP Webcam, s DroidCam free verze neumožňuje změnit formát videa nebo rozlišení. Droidcam pracuje s Gmail chat a Skype. Nemohl jsem se dostat USB možnost pracovat, protože je třeba, aby předal porty na vašem počítači (nemůžu to udělat se svým současným firewall). Wi-Fi a Bluetooth funguje dobře. Zvukové funguje, ale jeho poněkud trhané, - není připravena k hlavním vysílacím čase ještě.

Cena: zdarma (DroidCamX upgrade je k dispozici)
Vyžaduje: 2.1 +
Trh Link: DroidCam
Výrobce: Dev47Apps

SmartCam

SmartCam funguje přes Bluetooth (s audio a video - ale zvuk je trochu trhané) a wi-fi. Můžete změnit rozlišení, na rozdíl od DroidCam, tak to dostane palec nahoru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru