Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dotaz na autory Poradny - označní příspěvků jako "nový"

Chtěl bych se zeptat, dle jakého klíče je přiřazován příspěvkům atribut nový. Já bych to chápal tak, že když jsem ještě nějaký dotaz neotevřel, budou jako "nový" označeny všechny odpovědi. Ale je to tak, že když otevřu dotaz (poprvé), tak jako nový je třeba označen poslední nebo poslední 2 příspěvky - jaký v tom je klíč? Nějaká časová prodleva? Ani to se mi nezdá, protože příspěvky se liší třeba jen několika minutami, ten starší (který jsem nikdy nečetl) není označen jako nový a ten o pět minut "mladší" už nový je. Určitě to nesouvisí s cookies. Navštívím např. Poradnu po 2 dnech, otevřu příspěvek (který tam ještě přede 2 dny nebyl) a poslední odpověď je označena jako "nový", ostatní ne.

Předmět Autor Datum
Uvedu praktický příklad - tento příspěvek: http://pc.poradna.net/question/view/67777-nastaveni e-vyn…
HonzaX 24.10.2006 07:46
HonzaX
Pri neprečítaných otázkach sa zobrazí indikátor "nový" iba pri poslednom príspevku. Pôvodne sa v nic…
los 24.10.2006 13:47
los
Dík za vysvětlení, je to sice dost nelogické, ale s tímto vysvětlením to chápu. poslední
HonzaX 24.10.2006 14:36
HonzaX

Pri neprečítaných otázkach sa zobrazí indikátor "nový" iba pri poslednom príspevku. Pôvodne sa v nich tento indikátor neukazoval vôbec. Bolo to kvôli tomu, aby nesvietil strom príspevkov ako vianočný stromček.

Neskôr sa pridal indikátor k poslednému príspevku, pretože keď niekto vytiahol hore staré vlákno (na ktoré už prehliadač zabudol, že ho kedysi videl) tak sa každý čudoval, prečo nie je príspevok, ktorý otázku vytiahol hore, označený ako nový. Keby boli označené všetky, tak by sa čudoval, že prečo sú označené všetky, keď niektoré z nich už kedysi dávno čítal.

Asi by tam malo namiesto "nový" svietiť "posledný". Možno sa to niekedy zmení.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru