Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Call of Duty 2 servery - odozva

Viem že som sem už veľa písal ohladom mojeje odozvy/ping. Ale tentokrát je to úplne iný problém . Ide o to že môj ping po istej konfrontácií s poskytovateľom je v poriadku pri meraní na stránkach typu www.dsl.sk ... Tak isto keď hrávam na slovenských CoD2 serveroch mám ping v poriadku - 20-50ms, no keď sa pripojím na gamezone.cz servery ping 250 - 300ms. Neviem celkom tomu nerozumiem ako je to možné že tam je á odozva taká a inde iná? Rovnaký problém má aj kamarát a má iného providera t-com (DSL). A na druhej strane kamoši z CZ majú ping OK všade.

Předmět Autor Datum
odezva je poplatná několika věcem: 1) rychlosti linky a rychlosti aktivních prvků 2) počtu aktivníc…
touchwood 24.10.2006 15:05
touchwood
problem byva ze niektori providery mozu signal do cr hnat cez nemecko napr. ked som hraval kedysik c… poslední
fleg 24.10.2006 15:15
fleg

odezva je poplatná několika věcem:

1) rychlosti linky a rychlosti aktivních prvků
2) počtu aktivních prvků na cestě z bodu A do bodu B - taktéž se tomu říká "počet hopů" (na DSL.sk bude od tebe určtitě hopů méně než do Čech na gamezone.cz) - to zjistíš příkazem traceroute <server>

problem byva ze niektori providery mozu signal do cr hnat cez nemecko napr. ked som hraval kedysik csko na jednom servri ceskom obcas som lagoval. problem sposoboval server ktory bol tesne za cskovym. lagoval som cez neho iba ja kedze moje packety prechadzali prave cez neho. ostatni sli inakade.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru