Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tv v Pc

Dobrý den,
chtěl bych sledovat televizi v pc (české i zahraniční tv) a rád bych se zeptal jestli neznáte nějaký opravdu dobrý program který by to umožňoval a opravdu fungoval.

Děkuji

Předmět Autor Datum
A HW na to pozeranie (TV tuner) mas?
fleg 22.04.2013 16:46
fleg
no já bych to chtěl sledovat přes internet ale chci to sledovat přes nějaký program a ne přes zapnit…
Sejk 22.04.2013 16:49
Sejk
Ziadny program neexistuje. Sledovat TV mozes zapnuty prehliadac ak zozenies stranku, ktora ponuka kv…
fleg 22.04.2013 17:05
fleg
Prevadzkovatelia televizii nemaju prava sirit ten obsah cez internet. Takze ak nieco najdes tak je t…
MM.. 22.04.2013 17:52
MM..
Je to trochu slozitejsi - maji prava na nepuvodni tvorbu obvykle jen pro vysilani na uzemi daneho st… poslední
lucifer 23.04.2013 12:18
lucifer

Prevadzkovatelia televizii nemaju prava sirit ten obsah cez internet. Takze ak nieco najdes tak je to ilegalne a preto to neni spolahlive (az dojde autorovi takeho programu pozdrav od prokuratora co sa deje podla mna dost svizne tak kazdy "spolahlivy program" skonci :)

P.S. co sa da pozerat online a spolahlivo je zvycajne na webe samotnych televizii a konkretne ich vlastna tvorba (spravy, nejake vlastne serialy), t.j. ne filmy ani nic na co kupuju licenciu od inych.

Je to trochu slozitejsi - maji prava na nepuvodni tvorbu obvykle jen pro vysilani na uzemi daneho statu, takze muze napr. provider poskytnout streamy celoplosne vysilanych stanic daneho statu - pokud budou omezeny jen na jeho sit - nebude umozneno sireni "za hranice". Plus je legalni "preshranicni prijem", tam kde pozemni signal presahuje do pusobiste providera.

...takova komicka situace je u FTA satelitniho vysilani, kde aby to bylo skutecne legalni by musela byt uzavrena smlouva s kazdou stanici o sireni, byt je to plosne dostupne a nekodovane - ale je to seda zona v ktere jedou veskere kabelovky a - kde neni zalobce neni soudce (rad bych videl u kabelovek ty smlouvy s RTL, BBC atd. atd.)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru