Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak prodloužit licenci Avast free?

A este takto. 20rokov nemam doma antivir, lezem na facebook aj na porno, pouzivam email, internet, vsetko, a nikdy som nemal vir.
Staci si vypnut flashplayer a autorun, nepouzivat IE ani priezkumnika vo Win, a napr. dnes uz FF ponuka aj moznost clicktoplay pre flashplayer co je parada, nespustat cracky a ine ilegaly. A nemas problem. //edit: este som zabudol je dobre vypnut automaticke zobrazovanie pdf v prehliadaci, v nastaveniach FF zakazat adobe doplnok, idealne zakazat vsetky doplnky :). A reagovat na spravy v technickych mediach ked je nieco derave a spusta sa to automaticky (priklad ten flash a pdf) tak to automaticke spustanie vypnut.
Prave naopak tu v poradni sa vacsinou vyskytuje zavireny PC a dotycny ma antivir a popri nom si veselo bezia 3viry na pozadi. Antivir je dokonca kontraproduktivny ptz si uzivatel mysli ze je chraneny a ze nemusi davat pozor a moze si spustat vsetky cracky a podobne ilegalne hovadiny. Naopak ked AV nemam tak viem ze si mam davat pozor.
Ked je pre teba nespustanie crackov a inych virov umyselne nejake obmedzovanie, tak to potom uz neviem co na to napisat (to je potom jak tvrdit ze "nechcem mat viry" a sucasne "nutne potrebujem spustat viry" :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny