Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jakýkoliv stažený software z netu (ani 1) nelze instalovat.

Stáhnu libovolný software z internetu z důvěryhodných stránek např. stahuj, gigamania apod. a místo zpuštěné instalace mi to píše: "soubory průvodce instalace jsou poškozeny" a konec.
Postupoval jsem tedy tak:
1.Clear Cmos na desce, 2.Nový Windows XPSP2, na desce je posl. verze biosu, ovladače na čipset jsou z cd od desky, 3. testy jako pc mark 05, 3dmark 06 projeli bez problémů. 4. výměna HDD za jiný a znovu postup 1-3, 5. nepožívám žádný download manager, je jedno jestli stahuju přes IE nebo Firefox, systém jen s XP standartním firewalem a dokonce jsem neinstaloval ani AV nic. Vedle v pokoji na jiném PC to šlape bez problému. Internet teče do obou PC přez router.
Je to záležitost několika posledních dní ze začátku byli vadné jen programy zabaléné v raru to pak psalo chybu v CRC a nešlo to rozbalit, postupně se ale problém zhoršil natolik, že nelze stáhnout ani 1 jakýkoliv program, aby nebyl vadný instal.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
RIESENIE PROBLEMU: Mne to robilo to iste, tiez mam ASUS M2N, riesenie je pri instalacii chipsetu dos… poslední
Hoppus 26.10.2006 10:45
Hoppus

RIESENIE PROBLEMU: Mne to robilo to iste, tiez mam ASUS M2N, riesenie je pri instalacii chipsetu dosky z CD NEINSTALOVAT NVIDIA FIREWALL! ten sposobuje nekorektny download akehokolvek suboru. Pozor, ten firewall nestaci len vypnut, ak uz je nainstalovany treba ho komplet odobrat z Pridat/Odstranit programy + precistit registre.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru