Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Driver pro Samsung

Zdravím, dnes jsem si pořídl mobil "Samsung GALAXY mini 2" a po připojení USB se mi to nenainstalovalo, takže bych měl stáhnout driver nějakej ručně, jen nevim kde, jelikož jsem hledal co to šlo a nikde nic, zkoušel jsem stáhnout ten "Samsung Kies" ale při instalaci to chce abych vybral ten mobil na kterej to chci nainstalovat a ikdyž ho mam normálně připojenej tak mi to tam beztak neukáže nabídku na něj...
Takže nevim kde bych to měl stáhnout něco málo mi to našlo na uloz.to , ale radši bych to měl od výrobců nemohl by mi někdo víc nadanější hodit na ten driver odkaz?

Předmět Autor Datum
Vsetko potrebne urcite bude na www.samsung.com u toho konkretneho mobilu v sekcii downloads. Napr. d… poslední
MM.. 30.04.2013 18:39
MM..

Vsetko potrebne urcite bude na www.samsung.com u toho konkretneho mobilu v sekcii downloads. Napr. dostanes sa na http://www.samsung.com/au/support/usefulsoftware/K IES/JSP je aj tutorial kde mas urcite podrobny navod jak sa to instaluje a pouziva.

Nove telefony zvycajne nepodporuju mass storage mod, len nejaky tupy multimedia mod, takze nebudu (alebo nemusia byt) v systeme ako novy disk ale komunikujes s nim napr. cez ten Kies. Pri instalacii nemusi byt telefon pripojeny. Aspon teda mam pocit ze som nemal telefon pripojeny ked som ten kram kedysi davno instaloval.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru