Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tvorba webu, eshop a forum

Jde o to, ze uzivatel se ti prihlasi do eshopu a zaroven bude moct na to jedno prihlaseni (na tu registraci) i na forum.

Zalezi taky jakej ten eshop ma byt. To co ti tu radi Redsnake je, ze si nainstalujes a naucis se pracovat v redakcnim systemu Joomla, teda budes pomerne lehce schopen vytvorit webovy stranky s nejakym tvym obsahem + k tomu existujou rozsireni na forum (Kunena), velmi pekne forum a na eshop. Tam uz je to slabsi, bud vypada vcelku zajimave rozsireni Joomshopping (Redsnake me kdyz tak opravi :-)), ale je to spis takovej jednodussi eshop. Kdybys chtel neco vetsiho, tak pak je rozsireni Virtuemart, s tim jsem se pral ja a nakonec jsem to vzdal - je to hodne slozity a neuplne dobre funkcni a sel jsem do specializovanyho redakcniho systemu jen pro eshop Prestashop. Pro me to ale neni problem, protoze na webu bude jen eshop a nepotrebuju teda na jednu registraci pridavat forum atd.
Kdybys chtel teda vylozene oddelene eshop a forum a nechtel to nijak davat dohromady, coz pokud se nejedna o uplne odlisny veci je IMHO blbost, tak pak pouzij na eshop ten Prestashop a na forum phpBB.

P.S. Mas vlastni webovej server nebo pravdepodobne nekde hostujes? Tak si hlavne zjisti, co podporuje ten hosting. (Mam WEDOS a ten podporuje skoro vsechno. :-))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny