Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dam to takhle zvlast at nemusim psat odpoved pod kazdy koment. Jmenuje se to Jiayu a v uvahu pricha…
RedMaX 03.05.2013 12:05
RedMaX
jenže to je právě to, stará dobrá 9310i vydržela se 700mAh baterkou 14 dní běžného používání.. Jina…
touchwood 03.05.2013 12:14
touchwood
dualSIM je hned po svítícím displeji největší žrout Nesouhlasím, mám dualsim Samsung StarII Duos, v… poslední
mia 06.05.2013 20:48
mia

Dam to takhle zvlast at nemusim psat odpoved pod kazdy koment.

Jmenuje se to Jiayu a v uvahu prichazi G3 nebo G2S. Mozna uz spustili obchod v Nemecku, psali, ze to planuji letos na jaro, tak by to nemuselo jit ani z te Ciny.

Android zravej neni, ZTE Blade mi vydrzi i 4-5 dni, baterie 1250mAh, zapnutej ale nesmi se pouzivat, ani na telefonovani. Samozrejme, ze kdyz se to pouziva, tak podle intenzity ani ne jeden den az dva dny. Logicky, vzdyt je to pocitac, notebook (netbook) vydrzi v prumeru 3 hodiny a to ma baterii nekolikanasobne vetsi.

Co zere pomerne hodne energie je prave to dualSIM, teda necekej, ze ti Android na dve SIM karty vydrzi nejak dlouho, to proste jde proti sobe.

dualSIM je hned po svítícím displeji největší žrout

Nesouhlasím, mám dualsim Samsung StarII Duos, v něm obě simky, 1200mAh baterku a při běžném provozu (několik telefonátů a SMS za den) nabíjím 1x za 8-9 dní. A telefonáty nejsou zrovna krátké, není vyjímkou půlhodinový i hodinový hovor. Je fakt, že na tom nehraju hry a nebrouzdám po netu, i když to má wifi. Občas si na tom pustím nějakou mp3 a na koncertech to používám jako odposlech (hraju na kytaru v zábavovce, v kombu mám transmitter a pošlu si to do sluchátek přes mobil).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru