Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nVidia GeForce NX6200AX

Vím to zcela jistě. Jelikož jak jsem psal, zkoušel jsem to na verzích Windows (2000, XP, Vista a 7). Všude to bylo stejné, ikdyž jsem nainstaloval drivery original z balení či když jsem stáhl nejnovější verze. Z toho všechny OS byly čistě instalace.

Nyní jsem v BIOSu zvolil možnost (suspend mod S1) a po obnovení z úsporného režimu mi PC naběhl v pohodě, jenže co je to za úsporný režim, když běží všechny ventilátory, včetně chladiče na procesoru.

Další věc je, že v popisu grafické karty je, že podporuje video v rozlišení HD. Však když spustím jakékoliv video, ani to nemusí být HD, tak mi procesor vylétne na 100% a PC je absolutně zaseklý. Já jsem vytrvalý, tudíž jsem ho hned nevypl na tvrdo, ale na spuštění správce úloh jsem čekal 5 minut. Poté než jsem se dostal na kartu procesy dalších zhruba 5 minut. Tam jsem vyhledal proces VLC.EXE a ukončil - + dalších 10 minut. Jakmile se proce vypl, okamžitě se PC choval normálně. To jsem se tedy naštval, a tu GPU jsem vytáhl. Nyní jsem připojen k IGP Ati Radeonu, a vše funguje naprosto normálně. Úsporný režim na mod S1aS3 také OK, stručně řečeno, nyní je PC stabilní a funguje i video, seč ne HD, tak ale funguje to ostatní (rozlišení DVD). To ale oželím, jelikož je PC starý. Tímto jsem došel k závěru, že GPU je vadná a myslím, že nemá cenu se s ní již déle "pachtit".

Děkuji všem za pomoc.
Jsem zase o něco moudřejší v oblasti počítačů. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny