Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomozte s vyberom TV

Ja byt tebou kaslem na recenzie, sprav to tak ako si to chcela na zaciatku, cize si pozri obraz TV v predajni. Inak bolo by potom fer to tam aj kupit, osobne mi ako predajcovi vadi, ked zakaznik vyuzije kamenny obchod a potom to nakupi v eshope, kde ziska 10 eurovu zlavu. To bola len taka mala odbocka.
Kasli na nezmyselne MHz, ktore su len marketingovym tahom, kasli na rady niekoho kto mal jediny TV v zivote, ale rozprava zanietene o nich akoby bol odbornikom. Mam citlive oci, na CRT monitoroch som 60Hz videl na prvy pohlad hoci drviva vacsina ludi nie (vraj im sa obraz netrasie), ale na LCD je zbytocne zameriavat sa Hz, obraz bude stale rovnaky.
Mne rukami presli desiatky TV, nemam negativne skusenosti s reklamaciami ako tu bolo naznacene, takze moja statisticka vzorka je vacsia ako nazory beznych ludi. Na TV bezne odchadzaju hdmi, ci usb porty, vacsinou sposobene roznymi prepatiami, ale kedze tych vstupov byva vacsinou viac zakaznici to moc neriesia. Bte tu sa ti oplati nakupovat u lokalneho predajcu, pretoze nemas problem riesit reklamaciu ako keby si to mala posielat nejakemu eshopu cez pol republiky.
V prvom rade si povedz, co chces od TV, v druhom rade premyslaj co budes chciet od TV v blizkej buducnosti. Na com by som urcite trval je ethernet, cize podpora DLNA. Ak aj nemas doma este nejake NASko, z ktoreho pohodlne v TV prehras multimedialny obsah je velka sanca, ze si ho v blizkej buducnosti zakupis. Ak by aj nie je stale pohodlnejsie prehravat si multimedialny obsah z pc, z nb alebo mobilu priamo na TV ako tam strkat rozne usb kluce a prenosne HDD a modlit sa, aby TV skusle ich formatovanie a pod. Takze bazirovat na nejakej ultra usb podpore je zbytocne, ono to ma aj tak vacsina TV (asi vsetky pomaly uz) uz v zaklade.
K znackam...predavam predovsetkym LG a Samsungy, ale mal som uz v rukach Panasonicy aj Sony a velky rozdiel medzi cenovo podobnymi modelmi nie je. Ak chces ist do 400 ecok chod do LG kludne a chod aj do vacsej uhlopriecky ak sa da. Vacsina mojich zakaznikov si po kupe 32" po case kupila aj tak vacsi model, je to asi v ludskej prirodzenosti, ze vacsi je proste lepsi.
Vyberaj podla obrazu teda a trvaj na ethernete, to su 2 vseobecne rady, ktore ti mozem poskytnut. Mozno, ak by si teda chcela este pozri ake funkcie ponuka TV navyse, co sa tyka netu. Pokial budes mat v TV priamo klienta pre FB, Twitter, YT alebo nebodaj zabudovany prehliadac a pod a bude sa ti chce onanovat pri pisani na dialkovom, alebo si prikupis nejaku externu klavesnicu tak to vyuzijes, ze mozes byt na nete bez nutnosti zapinat ine zariadenie.
Jo a na 3D kasli, ludi z toho boli hlava a 20% ludi, co poznam ziadne 3D nikdy nevidelo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny