Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde nainstalovat Win7

Dobrý den,
půjdu na to postupně.Na mém PC jsem kdysi nainstaloval z jednoho CD Win7. Teď mi tak 2 týdny zpátky začal blbnout počítač, až dneska se sekl, tak jsem ho natvrdo vypnul a najendou nejde zapnout, systémová chyba. Když jsem ho zapnul tak mi dává navýběr "Spustit obvyklým způsobem" nebo "Hledat řešení problému(nebo vyřešit problém nevím teď přesně)", každopádně obou dvojí hledá řešení problému, pak se mě to zeptá jestli chcu odeslat hlášní o chybě nebo neodesílat, když dám neodesílat a dám "dokončit" vypne to počítač.
Tak jsem si říkal, že přeinstaluju win stejným cedlem jako jsem to nainstaloval. Nastavil jsem priority bootování na CD jako první vypnul a zapnul počítač a nic, chvíly bliká černá obrazovka a nahoře v levém rohu bliká pomočka a pak to najede do té stejné možnosti jako předtím, která zase nikam nevede ani jedna.
Říkal jsem si, že to může být cdromkou, protože jsem ji už dlouho nepoužíval. Tak jsem si podle návodu na internetu formátoval přes program "HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3" Flash disk a dal tam obsah DVD, kterým se to instaluje. Nastavil jsem priority na "Removable dev." a zkusil to z flash disku a zase to stejné.
Win7 není origo.Co s tím mám dělat?
Díky za rady.

PS. Omlouvám se za pravopisné chyby.

Předmět Autor Datum
Win7 není origo.Co s tím mám dělat? Koupit si ho, když to tak nutně potřebuješ. Warez se tady neřeš…
karel 16.05.2013 00:40
karel
Neriesim teraz ci to DVD mas legalne, vseobecne tusim sa tym toolom instalacka na USB stick dat neda… poslední
MM.. 16.05.2013 00:56
MM..

Neriesim teraz ci to DVD mas legalne, vseobecne tusim sa tym toolom instalacka na USB stick dat neda, najdi si navody jak dat instalacku Win7 na USB stick janeviem pomocou wintoflash apod.

Dalsia vec je tvoj problem moze byt aj to ze si nenastavil spravne BIOS, skus proste disk uplne odpojit od dosky a strcit DVD do mechaniky ci nabootuje instalator. V BIOSe sa uisti ze nemas pololene FDD. AK mas tak ho zakaz (disabled)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru