Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc při výběru mobilního telefonu

Mno, zrovna ja mam jeden z tech co maji QWERTY klavesnici (Desire Z), a za celou dobu jsem ji vyuzil vsehovsudy asi tak 2x, vim ze dalsi mobil budu chtit bez ni - je to jen zbytecne silnejsi a tezsi. I toho SSH klienta radej ovladam smudlanim po displayi.

Jinak - mel jsem za ty roky vsechno mozne - od prvni motoroly - "auticka" na full-size SIM, pres Philips Spark, ruzne "nesmrtelne" Nokie (5110 samozrejme - neskutecny tahoun, 3210, 6310i - ten jsem mel hodne rad, Symbianovy 6600...), "ziletkovy" Samsung...vse co se tyce telefonovani bylo v pohode a ucel splnilo.

Prvni Android byl HTC Sapphire/Magic, konstrukcne vyborny (co bych dnes dal za ty HW tlacitka na nem misto senzorovych sracek), velmi pomaly, malo pameti, zas ale vydrz 6-7 dni pri beznem pouziti. Jako telefon naprosto v pohode, jako "kapesni pocitac" omezen danym HW. Cokoliv dnesni s 512MB a vic RAM/1GHz+ vice jadrovymi CPU/4" 480x800 a lepsimi displayi je v pohode. Jen me vseobecne sre konstrukce bez jedineho HW tlacitka. A samozrejme me sre SPOUSTOU veci android jako takovy. I tak bych ale uz nesel do jineho systemu - je toho hodne co by mi u cehokoliv jineho chybelo a nasiralo jeste vic nez nedostatky te google zmatlaniny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny