Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 2 flasky nejdou formátovat na NTFS + nejdou větší soubory!

To ze tam ide nahrat vela malych suborov a nejde nahrat 700MB je nabeton nejaky problem pri komunikacii cez USB alebo v napajani USB. Nepouzivas nejaky USB predlzovak alebo co? Ak ano tak nepouzivaj.

Zkusil jsem všechny 4 USB porty na noťasu s Win XP, 3 porty na noťasu s Win Vista a 3 porty na noťasu s Windows 7.
- to boli rozdielne PC? T.j. mas 3 rozne notebooky a u vsetkych sa neda nahrat 700MB a da sa nahrat 700x 1MB subor? Ak ano tak sa da vylucit nejaky problem s napajanim USB ptz 3vadne notebokoy snad nemas :)
Suborovy system je teda FAT32?

UBCD je CD. iso si stiahnes na stranke UBCD, najdes googlom (mas tam plno odkazov na mirrors). iso vypalis na CD ako vypalit obraz disku. Nabootujes to CD nalistujes si disk tools a tam kdesi je tusim aj ranish.
V ranishi sa prepnes tusim pomocou F5 (pise to na obarzovke) na spravny disk, a vlavo dole mas 4zaznamy MBR, mali by byt prazdne a obsadeny len prvy, a hore vidis ze jake su tam oddiely. Ak tam vidis oddiel spravne a ak je vlavo dole len prvy zaznam pouzity, tak je to dobre. Ak tam bdues vidiet nejake hovadiny tak ta flash nema vytvoreny MBR. Mozes ho vytvorit v ranishi (vsetko zrusis a enterom urobis novy oddiel a potom tusim F2 ci co je zapisat MBR)

linux a gparted je podobne ale linux. Gparted nepoznam zhlavy t.j. neviem ci zobrazi uplne detaily MBR.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny