Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Když spustim editor Photoshop ihned plocha pc a vše ma modre a zelene zrnite zbarveni.

Dobrý den. Mam takovy to problem, když spustim program Photoshop a kliknu na ikonu Photoshopu cs6, ihned se začne zelenat modrat vše na ploše i popisy pod ikonama jsou tmavě modre pak když Photoshop naskoči "hraje" to všemi barvami a vše je nenormalni barevně a velmi zrnite. Zjistil jsem že v "tabulce" Zobrazeni-Vlastnosti- nastaveni se vždy když spustim Photoshop ZMĚNI nastaveni Kvalita barev z 32 bitu na 8 bitu - Pak zpět nastavim kvalitu barev na 32 bitu, ale když třeba kliknu jen ve složku na fotku,kterou chci otevřit znovu se to opakuje a změni se kvalita barev v nastaveni na 8 bitu a to je ten duvod teto zavady. Mužete mě znali poradit čim je to zpusobeno a jak tuto zavadu v PC odstranit, dělal jsem vše možne ale bez vysledku. Photoshop mam několik let a tato zavada nikdy se nestala, nyni jsem nainstaloval novějši verzi a a tato zavada se mě projevila. Děkuji velmi za poskytnuti informaci.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
touchwood--zajimavy jsi TY kluku EY všechno viš kdo co a jak takovy jasnovidec provokater, že ano, j…
ventou 30.05.2013 12:25
ventou
Ventou s takovym chovanim se odpovedi nedockas, na vse se da zeptat a odpovedet slusne. TIP- http://… nový
CoCoChanel 30.05.2013 19:56
CoCoChanel
Tak tohle jsi zabil! :-p nový
albru123 30.05.2013 20:38
albru123
co co chanel- Ventou s takovym chovanim se odpovedi nedockas, na vse se da zeptat a odpovedet slusne… nový
ventou 31.05.2013 21:19
ventou
Jen klid. Matně vzpomínám, že jsem něco podobného zažil u přítulky grafičky, když jsem jí instaloval… poslední
mif 31.05.2013 21:27
mif

co co chanel- Ventou s takovym chovanim se odpovedi nedockas, na vse se da zeptat a odpovedet slusne.

Kluku tak ty mě poučuj co mam a nemam co nevidiš, že jsem se zeptal sušně ! Co maš z očima něco nebo pruder ?
Jenže nějaky nedodělany dobytek mě nařkl, že jsem něco ukradl tak co chapeš to klučino.. Než něco napišeš na CIZI učet tak nejdřiv začni u SEBE a řadně si to promysli ! Jak pozoruji ty taky neznaš nic jen se sereš do čeho ti je kulovy, taky navažeč CO ? A ten odkaz dej děckam ve škole ANO ! Ja jsem po tom sprostem exikovi NIC nepožadoval a přesto grazl měl sproste žvasty na muj učet co je to za exicht... Co si vlastně o sobě přištipkaři myslite, že budete kde koho uražet....

Jen klid.
Matně vzpomínám, že jsem něco podobného zažil u přítulky grafičky, když jsem jí instaloval Suite (už nevím které). PS si spouštěl nějakou autokalibraci a pak si "natáhl" nějaký podivný profil monitoru. Ta autokalibrace se dá vypnout (je to někde v menu, už si bohužel nepamatuju kde). Taky jsem nad tím tehdy chvilku bádal :-).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru