Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zakryti IP adresy, nebo presmerovaní pres jinou IP

zadaj si to do google a studuj. Vseobecne nainstalujes si do domaceho PC nejaky server, nechas ho zapnuty, a zo zahranicia sa pripojis na svoj PC.
Da sa pouzit napr. vzdialena plocha (Win "pro" verzie to maju uz v sebe) alebo mozes na domaci pocitac si nainstalovat akykolvek VNC server to je vzdialena plocha a na notebook si das klienta, mozes si nainstalovat VPN server a pripajat sa na neho VPN klientom, mozes si nainstalovat trebars aj SSH server (winSSHd) a na notebook nejaky client alebo tunnelier, navody su na google.
Musis ale nasledne aj spravne nastavit a napr. aj firewall a musi ti niekto napr. manzelka zatelefonovat aktualnu IP adresu ak nemas pevnu, to ju musis naucit (napr. ist na whatismyip.com a precitat si ju), ak mas doma router musis si v nom nastavit port forwarding, bud tomu rozumies a nastavis si to alebo si citas navody a snazis sa to pochopit, a je dobre to testovat aj z ineho pripojenia este pred odcestovanim ze ci je vsetko nastavene tak ze sa na ten domaci PC dostanes

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny