Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s přehrávání online videí (lupání ve zvuku)

No pomsta... Nevím si už rady, tak se obracím na zkušenější. Ano, je to sice dlouhé, ale na druhou stranu, myslím, že důkladně popsané se všemi podstatnými údaji. Často zde čtu námitky, že tazatel neuvede dostatek informací a pak se vše musí následně dozjišťovávat, což akorát vše prodlužuje. Poučen z chyb druhých jsem to tedy vzal poctivěji. Teď k těm bodům:
a) Podpora HTML5 je nativně vypnuta. Jen jsem ji namátkou vyzkoušel, zdali se problém objeví i při využití HTML5.
b) Již jsem zkoušel, nepomhlo. Navíc HW je starý, tuto funkci ještě nepodporuje.
c) Teprve cca před 3týdny jsem provedl "velkou aktualizaci" notebooku, tj. přeinstaloval ovladače, odinstaloval staré verze doplňkového SW a nainstaloval nejnovější verze v domnění, že to pomůže. Do té doby byly naistalovány starší verze SW, se kterým se tyto obtíže nejprve nevyskytovali, ale po cca 2 měsících se objevily. Navíc, pokud by se jednalo o problém Flash playeru, pak by to v režimu HTML5 nedělalo (zkoušel jsem i Flash player zakázat úplně).
d) Notebook je stále připojen do stejné zásuvky ve stejné místnosti. Žádné změny v elektroinstalaci nenastaly. Modem, kabeláž, rychlost připojení je stále stejná.
e) Notebook mám v podstatě jen dočasně (i když dlouhodobě) zapújčený, po dobu rekonstrukce. Svoje PC mám, ale zatím jsem odkázaný jen na tento stroj, takže zatím nemám na výběr. Ano je to starý kus, ale to problém neřeší. Dva roky fungoval bezproblému a teď zničeho nic toto, někde vznikl problém a já, bohužel, nevím kde. Rád bych ho ale odstranil. Vyhazov je sice jednoduché řešení, ale nic neřeší.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny