Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s přehrávání online videí (lupání ve zvuku)

Ano děsný ten notebook je, také u něj trpím, ale momentálně nemám na výběr a musím to vydržet. Proto se to snažím nějak vyřešit.
"Není schopen utáhnout lety doinstalovaný balast (automaticky spouštěné procesy po startu)." Jak jsem již napsal v ůvodu. Instalace je stará cca 2,5 roku zpět (nová, čistá z originálního media, ovladače staženy z webu výborbce, PC ihned po doinstalaci ovladačů aktualizováno, zabezpečeno dle místních rad). Používán stále stejný software, jen pravidelně aktualizován, nic dalšího není do notebooku stahováno ani instalováno (warez, cracky, "tunící utility" a další výtečný SW, ani kodeky). Při instalaci software poctivě procházím každý krok, aby se naistalovalo jen to co chci, nic ve stylu next, next, finish. Vše před spuštěním či otevřením zkontrolováno na malware (MS Security Essentials + Eset Online Scanner + SuperAnti Spyware) a stejně tak PC pravdielně kontrolováno přes nouzový režim. Procesy Po Spuštění jsem prošel a snažil se vypnout, co jsem věděl, že vypnout mohu. Prohlížeče bez dalších doplňků, toolbarů a dalších nesmyslů, jen Flash player, Adobe Reader, Java, Silverlight, nic víc. Každý den aktualizovaný antivirový program před prvním připojením k internetu + před vypnutím vyčištění dat prohlížečů. Notebook je stále používat stejným způsobem.
Je-li problém Flash playeru, tak jaktože se tento problém objevil při přehrávání HTML5 videí se zakázaným flashem... To nedává smysl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny