Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s přehrávání online videí (lupání ve zvuku)

Teploty uz boli merane? (program speedfan). Vtedy ked to lupe. Pripadne aj kontrolovat programom CPU-Z frekvenciu CPU ci sa nepodtaktovava (kvoli prehriatiu napriklad)

Inac je mozne ze ti to swapuje na disk kvoli malo RAM, takze snazit sa obmedzit mnozstvo RAM pouzivanej zbytocnostami, ako prve odinstalit vsetky antiviry a restart a skusit tie videa. Ak to pomoze tak uz nikdy neinstalovat ziadne antiviry.
Kuknut co zere kolko RAM pri tom prehravani. Da sa aj virtualna pamat uplne vypnut (ovl.panely-system) ale potom az dojde volna RAM tak ten program padne.

Este co sa da urobit je vo firefoxe si v about:config aktivovat click_to_play, a kliknut len na video, tym padom nejake dalsie flashe (reklamy) ktore su na stranke sa nespustia zbytocne.

Skusil by som tam nainstalovat znova ovladace z webu vyrobcu hlavne pre grafiku a zvukovku, je mozne ze ti tam update ponukal ich aktualizaciu cez dementne windowsupdate ako volitelnu a si to nainstaloval, co je vzdy zle. Ovladace sa neinstaluju ked ich ponuka nejaky microsoft, ale len ked su od vyrobcu HW presne pre ten HW.

A este si daj pravy klik na video - vlastnosti a skusit povolit/zakazat HW akceleraciu.

P.S. k tomu jen "Flash player, Adobe Reader, Java, Silverlight, nic víc" - vypni aj ten doplnok adobe reader aj silverlight aj javu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny