Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Joomla! na Slovensku zanikne?

Jsem rád, že toto vlákno zde vzniklo a že se objevují další zájemci o tento CMS systém.
Před týdnem jsem si nechal poslat z druhé strany "velké louže" jednu ze dvou existujícíh knih o Joomla! a snažím se systém zvládnout. Potřebuji převést svůj web věnovaný Excelu do "modernější" podoby a věřím, že tahle má volba je ta pravá.
Když si procházím německé, francouzské nebo italské weby (a už vůbec nemluvím o těch z USA), nevycházím z údivu, kolik firem a firmiček se točí okolo tohoto systému a evidentně se uživí.
Takže jsem přesvědčený, že i na Slovensku a v Čechách je obrovský prostor pro rozšíření.

Pro pana Karola z Mamboportalu - díky za Váš web a držím (sobecky) palce v další činnosti. Jen bych se přimlouval za vytvoření návodu na tvorbu šablon (templatů) co nejdříve. Myslím totiž, že právě možnost rychle změnit vzhled webu by mnoho jednotlivců i firem naladila k úvahám o přechodu na tento systém.


Na závěr:
web http://www.einfo.sk/ je moc pěkný, pokusím se z něj si vzít ponaučení
na adrese http://www.compassdesigns.net/tutorials/joomla-tuto rials/a-beginners-guide-to-organizing-your-content. html lze nalézt návod pro začátečníky "jak organizovat obsah svého webu" - myslím, že je to po obsahové i formální stránce (text, grafika, schémata, vzory obrazovek) výjimečně dobře napsaný návod.

Pěkný den

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny