Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Joomla! na Slovensku zanikne?

jc: nevycházím z údivu, kolik firem a firmiček se točí okolo tohoto systému a evidentně se uživí
ano je to tak, ale na slovensku je zial taka predstava, ze ten, kto o danom produkte nieco vie, sa s nikym o tieto vedomosti nepodeli pretoze by potom dal naskok konkurencii a nasledne by sa na trhu neudrzal. Ja a myslim ze aj Vy si uvedomujete, ze tak to nie je. Veci verejne nech vedia vsetci a veci specialne kludne utajovat mozeme - otazka je co je specialna znalost.
tiez je tu milna predstava ze ak je to zadarmo tak to dokaze nainstalovat a obhospodarovat kazdy .... ano dokaze ale za cenu casu a penazi. Ak ma firma rozum tak si najme malu spolocnost ktora to spravi rychlo a za prijatelnu cenu. Inak danu spolocnost ktora sa rozhodne riesit web a joomla vlastnymi zdrojmi caka dlha cesta plna utrap.
Zial mam pocit ze na slovensku je 95% firiem ktore nemaju ochotu investovat do webu viac ako 2 tis. SKK. Potom ked pride niekto s rychlym a profesionalnym riesenim a zaziada si za to sumu okolo 10 tis. skk tak nema sancu koli tomu ze je to drahe :) o vyvoji specialnych komponent ani nehovoriac - je to specialny vyvoj a to su radovo ine sumy.

Jen bych se přimlouval za vytvoření návodu na tvorbu šablon (templatů) co nejdříve
vsetko ma svoj cas a postupnost. momentalne sa pracuje na tutoriale o zakladnej instalacii a bude to pokracovat dalej konfiguraciami. Ak potrebujete poradit nieco konkretne pre tvorbu templates napiste na forum mamboportal.sk a k rieseniu sa spolocnymi silami dopracujeme.

dakujem za link - velmi kvalitne spracovane.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny