Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Linux - Naozaj je bezpečné nemať k nemu antivír?

musel bych se zeptat svého domácího firewallu, sorry.
- mrchosoftu nevěřím ani slovo, protože volitelné vypínání krádeže osobních informací v dokumentech office povolili až od verze 2003.
- nech na mě, že pro mne je mrchosoft nedůvěryhodná firma, které šlo vždy jen o nejvyšší datový tok z počítačů uživatelů, a představ si pod tím co chceš.
- mrchosoft nikdy uživatelům nevysvětloval, proč jim default po instalaci běží nesmyslné serverové služby, až mu to museli připomenout blaster se sasserem. pro mě je to vizitka neseriózní firmy, která pohrdá bezpečností uživatelů jejich windows.
- bezpečnostní fiasko activex, bez kterého v ie nejsou schopny fungovat webové stránky, a které je otevřenými vraty do systému, znamená že m$ o antispywarovém zabezpečení jen žvaní. opět nech na mě, že pro mě je něco takového nepřijatelné.
- politika xp home která dělá z každého fakingusera administrátora, a geniální zjednodušené sdílení vyžadující povolený guest účet dělá z windows doslova "open software" - sorry, ani takto si nepředstavuju že může fungovat operační systém.
- m$ nikdy uživatelům nevysvětloval co míní tím, že jim s ie nebo officem instaluje alexu, já mu taky nevysvětluju proč ji mažu.
- soudruzi z redmontonu se taky neobtěžují vysvětlit proč přehrávání v mediaplayeru znamená pokus o připojení na jejich 3 servery - ve mě vyvolávají oprávněný dojem, že je to stejné svinstvo jako real player - a proto používám aplikační firewall.

je mi jedno když si ani teď nebudeme rozumět, ale hodím si na to link a už to nebudu muset podruhé vypisovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny