Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Občasný BSOD a následné nenalezení tří ze čtyř SATA portů

Stiahni si nirsoft bsod viewer a pozri si co presne to boli za BSOD. V tvojom pripade tam moze byt aj nieco zaujimae.
Pripadne si vypni restart pri zavaznej chybe (ovl.panely-system tam je kdesi tlacitko start systemu a tam to je) nech sa to nerestartuje a citaj si BSOD.

Sum zvuku moze indikovat nejaky problem so zemou, moze byt na samotnom konektore k repro (jack zasraty alebo natrhnuty kabel - skus tie repro s inym zdrojom zvuku - mobil, mp3player apod) ale moze byt aj naprd zdroj, alebo aj naprd 230V zastrcka v stene alebo dokonca 230V kabel. Nemas moznost vyskusat iny zdroj na test? Skus vytiahnut vsetky konektory zdroja z dosky, neni niektory kontakt zaoxidovany?
Skus pouzit iny konektor zo zdroja do HDD, trebars vymen ten od mechaniky a strc do disku.

Samozrejme moze byt aj vadna zakl doska alebo aj disk, to sa neda takto presne, ale to by zas neblbol zvuk. Ale mozu to byt 2 osobitne problemy ten zvuk (niekde blby kontakt) a ta bsod kvol HDD. To by si videl z tej BSOD az si ju pozres tym nirsoftom.

To musis vysetrovat to sa neda takto sfleku napisat ze cim to je. Ja by som testol iny zdroj (si nejaky pozicaj na test) a 230V kabel a inu zastrcku, az ked by to nepomohlo tak by som reklamoval dosku.
Preistotu nainstaluj Win uplne nacisto vcetne formatu a ovladace z webu vyrobcu zakl.dosky, ci to potom bude stejne

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny