Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google Chrome - auto refresh NEAKTIVNIHO tabu? (a nejake dalsi prkotiny)

Doba me nuti opustit po letech Maxthon 2 - velmi nerad, neb funkcemi mi to nic plnohodnotne nenahradi :-( Zabiji to ale IE jadro, vyvoj Max2 dal nepokracuje (a Max3, Max4 jsou proti nemu nedomrle sr****), s novymi IE jadry zlobi Max2 cim dal tim vic...

...tak se s obri nechuti nutim prejit na Chromého od Google. Je to "pain in the ass", ale uz jsem ho naucil aspon par zakladnich veci (super-drag-n-drop, gestury mysi...). Co mi chybi k normalni pouzitelnosti - treba nekdo budete vedet: Doplnek ktery by umel pro zvoleny tab automaticky refresh po urcite dobe - ALE! - nerefreshovat pokud je tab aktivni/selected.

(priklad - mam v tabu poradnu a neni zobrazena, co 5 minut se refreshne, az na ni po case kouknu vidim co je noveho. Na neco pak odepisuju - a neutrhne mi to pod rukama refreshem)

- nejakych auto-refresh doplnku mi to nabizi 6 pulek, ale vsechny co jsem vyzkousel NEUMI takovou logickou vec jako nerefreshovat prave zobrazeny tab (Max2 to umi v zakladu, bez pluginu).

Dalsi vec co jsem neobjevil - neco jako BBCODES plugin u Maxthonu - volitelne doplni libovolnou textareu o moznost pridavat BB a HTML tagy:

[http://pc.poradna.net/file/view/14386-screenshot06  9-png]

[http://pc.poradna.net/file/view/14387-screenshot07  0-png]

...stve me dalsich X veci, ale ted v tuhle chvili nejvic asi tyhle dve. Pokud nekdo pouziva aktivneji Chrome a dokazal ho prinutit k rozumnejsi funkcnosti, budu rad za pripadne tipy a triky jak. Me to zatim prijde spis jako spatny vtip nez pouzitelny browser. (FF jsem si uz stihl znechutit taky)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Měl bych dotaz na ty gesta myší. Který doplněk na to je? Aby to fungovalo jako v opeře. Měl jsem již…
Lízard 2 12.06.2013 22:53
Lízard 2
CrxMouse - to mi prislo nejpouzitelnejsi. Jinak aktualni stav vypada nejak takhle: 14408-image5-png… poslední
lucifer 13.06.2013 11:18
lucifer

Měl bych dotaz na ty gesta myší. Který doplněk na to je? Aby to fungovalo jako v opeře. Měl jsem již čest vyzkoušet 2 doplňky na ovládání myší a je to k zblití. Jinak ani nebudeš nadšený z adblocku pro chrome, oproti FF je to bída programtátorská.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru