Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Product: PostgreSQL 8.2 -- Failed to create process for initdb

Dnes rano mi volal zakaznik, ze im kamerovy system nenahrava a ked som sa napojil na server zistil som, ze cely system niekto odinstaloval (z logov som vycital kto a kedy) spolu s POSTGRESQL.
Jedna sa o system od Vivoteku ST7501, kde instalator v sebe obsahuje aj moznost instalacie POSTGRESQL. A tu je kamen urazu. Pri instalacii systemu sa mi to zasekne prave na instalacii POSTGRESQL a dostanem hlasku Product: PostgreSQL 8.2 -- Failed to create process for initdb. Vyzeralo to akoby nemal pravo zapisovat do program files\postgresql, tak som zmenil opravnenia a nepomohlo. Tak som zmenil opravnenia celeho program files, ze co ked tam nahodou nemoze vliezt a nepomohlo.
Skusil som instalovat postgresql zvlast, ale z neznamych pricin sa instalacia nedokoncila korektne (nemal som uz chut skumat preco, hlasil non-fatal chybu) a sluzba sa nespustila...zisitil som, ze totalne chyba konfiguracny subor.
V podstate asi jedina cesta momentalne pre mna bude spravit cistu instalaciu postgresql (pozriet error log pri instalacii) a potom nahodit system ST7501 uz na beziaci SQL, ale na to momentalne nemam silu, takze sa len tak nahoodou pytam, ci sa niekto nestretol.
Ono to vyzera tak, ze instalator si pocas instalacie vytvori usera pre postgresql a ten nemoze zapisovat, pretoze v logoch po 7501 vidim len takuto strucnu hlasku:

Create Windows Account for PostgreSQL : OK
Install PostgreSQL : 1603
Delete Windows Account for PostgreSQL : OK
Local Time : 2013/6/11 10:19:11
Len je zaujimave, ze nevie zapisat do tych program files aj ked som zmenil opravnenia, zeby zapisoval este niekde inde? Google o tom taktne mlci.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny