Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Telefony značky Samsung (S3mini, S2 a Nexus) a Android Jelly Bean

S3 mini je vicemene to same jako S2 a S2 je to same jako S2+, akorat to ma pridane NFC.

Nexus je vetsi telefon s vetsim rozlisenim, takze uplne neco jineho, procesor bude ale podobne vykonny jako u tech dvou. Vykon bych si troufl tvrdit, ze bude mensi vzhledem k rozliseni displeje.

S cim bohuzel nepomohu, nemam zkusenost je, jak je to u AMOLED displeju s rozlisenim displeje (velikosti) versus vydrz baterky. U LCD je dopad na baterku obrovsky, jak to ma nejake to HD rozliseni, tak ty LCD displeje desne zerou, ale jestli je to takto i u AMOLED bohuzel nevim. Urcite to ale pred koupi zkus zjistit, protoze jinak maji ty tri smartphony baterie velmi podobne kapacity.

Rozhodovani mezi S2+ a S3mini bude tezke, otazka je, zda to dokonce neni jedno, koupil bych to levnejsi.

Co se tyka SG Nexuse, tak za podobnou cenu mas Huawei Honor 2, coz je 4,5" ctyrjadro s HD rozlisenim, takze dalo by se rici podobne, ale vykonejsi. Nevyhody tam jsou dve oficielne je to pouze Android 4.0 (4.2 je sliben, ze bude na podzim - buh vi jestli), neoficielne je na to Android 4.1 - cinska ROMka, je treba pokuchtit samostatne. No a potom nefunguji nektere hry, protoze ten ctyrjadrovy procesor nepodporuji. Ale osobne bych zvolil radeji nez Nexuse ten Honor2.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny