Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Telefony značky Samsung (S3mini, S2 a Nexus) a Android Jelly Bean

Zdravím,
přemýšlím o pořízení nového telefonu. Používám přes 2 roky Samsung Galaxy Ace, a ten se mi již zdá trošku zastaralý.

Rozhoduji se mezi třemi mobily značky Samsung: Galaxy S3 mini, Galaxy S2+ a Nexus S. Designově (a hlavně OS) se mi nejvíce líbí S3 mini. Po pročítání různých diskuzí, recenzí atd. se mi však zdají v poměru cena/výkon lepší S2+ a Nexus. Co vy si o tom myslíte, jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito uvedenými mobily? Jaký typ byste mi doporučili?

Jak je to s výdrží baterie u uvedených mobilů?
Co se týká používání, mám ráda vše "pohromadě". Smsky, sem tam nějaký hovor, hodně používám wifi (až 4 hodiny denně- FB, youtube, e-mail, diskuzní fóra atd.), poslouchání písniček (2 - 3 hodiny denně), často se dívám na filmy. Někdy si zahraji hru, využívám také Think Free Office (psaní .doc dokumentů). Navíc ráda fotím různé momentky, spíše v pološeru než za plného světla (večerní posezeníčko u :beer: a tak).

A ještě - jak je to s dostupností a hlavně funkčností OS Android Jelly Bean 4.1 (až 4.2.2) u S2+ a Nexuse? Opravdu dochází ke zmenšení výdrže baterie atd., jak jsem se dočetla na některých diskuzních fórech?

Opravdu děkuji všem za odpovědi na mé všetečné otázky! :-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny