Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s ORIGINEM! (hláška: při prvním přihlášení musíte být online)

ahoj, chci se zeptat...při přihlašování do Originu, mi to hází chybu: ´´při prvním přihlášení musíte být online´´, vím že s tím má nebo mělo problémy dost lidí, většinou jsem se dočetl že pomáhá vypnutí firewallu atd., tak sem vypíšu konkrétně můj problém, nejspíš to bude dle mého názoru blokovat antivirák AVG 2013, kde se má nějak vypnout nějaký SSL certifikát (na foru u Battlefield 3 to kluci řešili, ale všichni tam měli ESET), ale i když jsem dal dočasné úplné vypnutí ochrany, tak to nepomohlo, ani přidání Originu mezi výjímky. Nechce se mi totiž odinstalovávat ten antivir, tak Vás poprosím kdo by jste věděl jak vyřešit tento problém, budu rád za Vaše názory :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
aplikace origin je uplne na ho... ;-) ja "prvni hru" na teto aplikaci jsem dohral bez problemu (DS3)… nový
JerryCh_66 19.08.2017 18:03
JerryCh_66
a to mam taky antivirak avast... nový
JerryCh_66 19.08.2017 18:04
JerryCh_66
Asi takto: spočiatku Origin klient bol rýchly, pripojenie k serverom bolo bezproblémové (až na výnim… poslední
yYy 19.08.2017 22:36
yYy

aplikace origin je uplne na ho... ;-)
ja "prvni hru" na teto aplikaci jsem dohral bez problemu (DS3)... pak ME:C ale tu jsem vubec nedohral... (diky aplikaci) a tim padem na obal hry uz jenom koukam a na origin prdim... a jeste k tomu ma jednicka oficialni cestinu a tahle uz bohuzel ne...
steam, uplay a taky battle.net no problemo...
spolecnost EA uz me pekne stve... pac bych rek ze ty jde uz jenom o prachy... (rek bych ze driv byla bozi)
no vlastne jeste druha moznost: mam taky jeste konzoli a hry od EA "bez problemu" sice musim bejt online :-( (ne u vsech!!!) ale fachaj
proste veskere hry co jdou pres origin - uz na ne dlabu...

Asi takto: spočiatku Origin klient bol rýchly, pripojenie k serverom bolo bezproblémové (až na výnimky) a samotné servery tiež boli rýchle.
Lenže ako sa ten ich klient "modernizoval" - nadobudol väčšie "rozmery" - spočiatku mal okolo 150MB - teraz cez 330MB rôzneho "balastu" (samotná aplikácia origin.exe má 2.9MB - ale bez toho balastu sa nerozhýbe).
Ak spustíte klienta cez origin.exe (čo je samotná aplikácia) - tak sa nespustí, ale sa spustí OriginThinSetupInternal.exe - začne akože aktualizáciu samotného klienta a opäť sa zdržiava - server je tak pomalý, že i reakcia od neho trvá nekonečne dlho.
Nepomáha ani odstavenie antivírusu, pridanie výnimiek...

Takže teraz je tento klient často nepoužiteľný, spomalený, server pomaly, samotné EA (čo majú Origin pod palcom) neponúkajú žiadnu aktualizáciu klienta.... zaspali dobu.

Pokiaľ sa pozrieme na taký Steam - klient samotný (steam.exe - má len 2.9MB) nabehne ako blesk, server je rýchly - klienta pravidelne aktualizujú. To isté je i u Uplay.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru