Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Router TP Link 741ND, problemy s prijmem kabel. TV

Ahoj,potrebuju poradit. Dostala jsem novy router TP Link 741ND. Internet a TV mame od Netboxu. TV jde prijimat bez problemu na PC pres VLC a nejaky multicast. Se starym routerem vse bez problemu fungovalo. S tim TP Linkem to taky funguje, ale spatne. Pokazde kdyz TV v PC pres VLC zapnu, tak to funguje a po cca 20 sekundach se to prerusi, par sekund to je zaseknuty, neprochazi data (mam ukazovatel na stahovani dat) a po tech par sekundach se to zase rozbehne a asi 20s znovu funguje. Pak je zase prestavka a nejede to. Prerusuje se to pravidelne po celou dobu divani se na TV v tom VLC, zhruba po tech 20-30s. Nevite cim to muze byt?

Je v nastaveni routeru nekde neco, co by to takto mohlo prerusovat? Mam posledni firmware. Chyba nebo ta vlastnost, ze to prerusuje je na 100% v routeru. Stary router bez problemu fungoval a po telefonatu na Netbox mne bylo sdeleno, ze to bude nekde v nastaveni routeru nebo to pry treba neumi firmware. Volala jsem ale na podporu TP Link a multicast tentou router samozrejme umi. Nejsem ale schopna tedy zjistit, kde je chyba nebo co a jak nastavit, aby to jelo. mohli byste nekdo poradit? Nejlip asi nekdo, kdo rozumi routerum nebo pouzivate Netbox a jede Vam to. Dik za nasmerovani.

Jo a kdyz stahuju jakykoli data, velky soubory, filmy, cokoli, tak se vubec nic neprerusi a vse funguje bez problemu. To prerusovani se objevuje pouze pri tom pustenym VLC a i kdyz se to na nem prerusi (neni videt v tom meridle, ze se neco stahuje - vetsinou to tam pri pustenym filmu ukazuje 2-5mb stahovani), tak internet v PC funguje uplne normalne. A co je jeste zvlastnejsi, ze to prerusovani se deje jen u nekterych programu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny